vineri, 5 februarie 2010

Printre rafturile prafuite

O carte pe gustul iubitorilor de vampiri - "How To Marry a Millionaire Vampire".
Pe mine personal , m-a atras titlul, iar cand am citit descrierea, am ramas "Wow".
Sper sa va placa! :)

Roman Draganesti e incantator, frumos, bogat si… vampir. Doar ca acest vampir si-a rupt un canin infigandu-l unde nu trebuie, iar acum are doar o noapte la dispozitie sa gaseasca un dentist inainte ca abilitatile lui naturale de autovindecare sa intre in actiune si sa ramana vesnic un vampir cu un singur canin. Lucrurile nu merg bine nici pentru Shanna Whelan. Dupa ce a fost martora unei crime ingrozitoare, a ajuns prima pe lista de ucideri a mafiei. Iar cariera ei de stomatolog pare sortita esecului pentru ca ii nu suporta sangele. Cand Roman o salveaza de la o tentativa de omor, Shanna se intreaba daca nu cumva l-a gasit pe cel care ar putea sa o tina in viata. Desi atractia dintre ei e spontana si puternica, isi va putea ea invinge spaima de sange reparand caninul vampirului? Si daca o va face, ce il va impiedica pe Roman sa isi incerce coltii pe trupul ei?
sursa: Nautilus

Ce credeti? Atractiva?
----------------------------------------------------------------------------------
Inca o mentiune!
Din cauza temelor si a timpului limitat, castigatorul concursului de fidelitate va fi anuntat maine, 6 februarie 2010. Sper sa intelegeti! Inca mai aveti timp pentru inscriere! Pentru a vedea ce trebuie sa faceti click aici.
Multumim inca odata sponsorului Beauty of Pain.

5 comentarii:

Gya spunea...

si mie mi se pare foarte interesanta:X mai ales ca e cu vampiri si eu am facut o pasiune mare pt carti,filme cu si depsre vampiri.o pun p lista de asteptare:))

symonaaa07 spunea...

auzi ai gasit cartea pe net sau in librarii sau unde?

Unknown spunea...

Wow...chiar pare interesanta..:)
Desi am o lista lunga....cu ce vreau..:))=))o sa incerc sa o iau:d

elena spunea...

pe nautilus...dar e in engleza :|

Ada spunea...

interesanta..ms

Chat

Create a Meebo Chat Room