joi, 4 februarie 2010

Robert Pattinson ia la rand frumoasele marelui ecran

 
 
Noul sex simbol de la Hollywood va imparti patul, in noul sau film, cu trei dintre cele mai provocatoare femei de pe marele ecran - Uma Thurman, Christina Ricci si Kristin Scott Thomas, scrie presa din Marea Britanie. In pelicula "Bel Ami", ecranizarea a romanului omonim scris de Guy de Maupassant, Pattinson joaca rolul unui tanar care, in Parisul secolului XIX, reuseste sa-si atinga scopurile manipuland sentimental doamnele influente ale orasului.
Premiera filmului este programata in 2011, relateaza NewsIn. In varsta de 23 de ani, Robert Pattinson a devenit celebru datorita celor doua filme ale seriei "Twilight", care s-au numarat printre filmele cu cele mai mari incasari din ultimul an. In cel mai recent top al actorilor sexy, realizat de Empire Magazine, Pattinson a fost intrecut doar de "veteranul" Johnny Depp (46 de ani).

      

6 comentarii:

Unknown spunea...

Si ce daca!!Bravo lui..:))
Dupa mine alea sunt norocoase ca sunt luate la rand de Rob..:X

Gya spunea...

sincer nu inteleg cum johnny depp a fost considerat mai sexy ca robert,intr-adevar este,dar nu ca el.si in plus i-a cam trecut vremea;))abia astept sa-l vad in postura de crai:))

Ada spunea...

parerea mea este ca ar trebui sa fie bucuroase ca sunt luate in seama de rob..oau

Gya spunea...

=)) ada e vorbaaa de film,hello.esti cu noi?sau p langa?nu robert le baga in seama,ci personajul interpretat de el.greu 8-|

Unknown spunea...

Doamnee fereste!!!Pai nu le-a ales Rob..sa joace in film cu ele..:))
Normal ca personajul lui baga in seama personajele interpretate de actrite:)))

Gya spunea...

e logic.dar na...:-j oricum robert o sa se descurce grozav

Chat

Create a Meebo Chat Room