miercuri, 30 iunie 2010

Taylor Lautner despre "Breaking Dawn"

"Sunt convins ca a fost un lucru bun, si pentru film si pentru carte." a declarat Taylor Lautner despre impartirea 'Breaking Dawn' in 2 filme.

Este o decizie care a fost îmbrăţişată universal nu doar de fanii din serie, dar si de multi actori , ca de exemplu, Taylor Lautner.

"Sunt convins ca a fost un lucru bun, si pentru film si pentru carte." a declarat Taylor Lautner despre impartirea 'Breaking Dawn' in 2 filme. "Este destul de greu să condensezi 500 de pagini într-un script, dar să condensezi 800 de pagini si tot ce se intampla in "Breaking Dawn" este imposibil.

Lautner isi va petrece vara in rolul principal al action/thriller-ului "Abduction", dar se va intoarce din toamna, la rolul de vârcolac chipes, Jacob Black atunci când camerele de luat vederi vor rula din nou pentru "Breaking Dawn".
Deja un veteran al francizei "Twilight", Lautner a mărturisit că există elemente din "Zori de zi" l-au lasat pe margine. "Este partea cea mai avansată,eu sunt intr-o continua cautare si este partea in care sunt nervos pe copil.", a spus el , referindu-se la copilul Bellei si al lui Edward , Reenesme. După naşterea lui Renesmee, Jacob se gaseste în mod inexplicabil atras de copil si astfel se incheie in mod eficient disputa dintre el si edward pentru inima Bellei. "Asta ar trebui să fie foarte interesant de filmat. Dar aştept cu nerăbdare să-l ca regizor am pe Bill Condon! Aşa că vom fi bine."

Vorbind de Condon, Lautner a spus ca deja l-a cunoscut pe recentul regizor "Breaking Dawn". "L-am întâlnit pentru scurt timp, foarte repede, dar nu pentru "Zori de zi ". Pare un tip de treaba " a spus actorul. ""Evident, e ridicol de talentat, aşa că eu sunt încântat că voi lucra cu el, chiar de 2 ori."

Data in care incep filmarile atrage tot mai putine intrebari dupa ea, dar o intrebare care persista este daca va fi lansat in 3D.
"De obicei, 3-D este cea mai buna alegere, pentru ca te introduce intr-o alta lume. Am mers si am vazut filme in ambele variante. Atata timp cat avem linia de pornire si atata timp cat voma aduce la viata ce este scris in paginile cartii, vom fi bine, indiferent ce va fi."
sursa: mtv.com
Traducere personala.

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room