sâmbătă, 3 iulie 2010

Care este cel mai bun film?


Acum ca a aparut Eclipse,m-am gandit sa v-a intreb si pe voi care film v-a placut cel mai mult?Pe mine sincer,New Moon m-a dezamagit total,dar Eclipse mi-a placut mult mai mult si cred ca Amurg va ramane la mine pe locul 2.Cred ca David a facut o treaba minunata.Voi ce credeti?

11 comentarii:

Ayanna. spunea...

Sunt de aceeasi parere. New Moon a fost cu mult sub asteptarile mele. Am vazut si Eclipsa, care, surprinzator, mi-a transmis emotiile necesare acestui film. Pentru mine, Amurg si Eclipsa n-au grad de comparatie intre ele, sunt pe aceeasi linie. ;;)

Anonim spunea...

1st eclipse
2nd twilight
3rd new moon

Gya spunea...

mie Eclipsa imi place cel mai mult.omuletul ala de Slade este un geniu...a respectat si cartea si a pus si actorii in valoare.mi-a placut tot la film, cum au aratat actorii, cum au jucat...mi s-a parut un pic ciudata noua Victoria, nu mi-a displacut, dar mi s-a parut doar ciudatica....pe locul 2 Twilight este si la mn pentru ca desi nu a respectat cartea, filmul a atras atentia oamenilor si s-a facut placut...new moon este pe 3..eu nu pot sa zic ca am fost dezamagita asa tare de el...totusi sa recunoastem ca Weitz ala si-a facut treaba bine, a respectat si el cartea...mie nu mi-a placut ca celelalte din motive subiective, adica din cauza ca Edward n-a prea aparut...

DancingVampire spunea...

mda. si pe mine m-a dezamagit total new moon. deci, eu zic ca eclipse si amurg sunt cele mai bune. primesc aceeasi nota de la mine, 10!:)

Anonim spunea...

am vazut si eu eclipse ieri si da este cel mai bun film din serie pana acum david slade a facut o treaba toarte buna cu filmul asta ...este cel mai apropiat de carte ...actorii au jucat bine ...efectele special foarte bine realizate ...ce sa zic ..jos palaria in fata lui david slade si a celorlalti...twilight este pe locul 2...iar new moon este pe ultimul loc...dar nu sunt dezamagita nici de new moon ...dar cel mai bun este categoric eclipse 10

Ramona spunea...

1.amurg
2.eclipse
3.new moon
New moon a fost chiar slab, iar Amurg este primul pt. ca de la el a inceput totul

Mari V spunea...

Eclipse e de departe cel mai bun !
SI il urmeaza Amurg

Anna spunea...

stie cineva unde as putea sa gasesc subtitrarea de la Eclipse pt ca nu pot sa ajung la cinema sa vad filmul...ms

Anonim spunea...

eclipse:D
anne

Anonim spunea...

Eclipse e cel mai bun.Amurg e pe locul 2:)

Ada spunea...

1eclipse 2 twilight 3 new moon

Chat

Create a Meebo Chat Room