vineri, 2 iulie 2010

Fanii Twilight Marsaluind!

Aproape 200 de tineri au mărşăluit, timp de o oră, în Capitală, de la Piaţa Unirii până la Parcul Naţional şi au strigat din răsputeri pentru aducerea actorilor principali din seria "Amurg" în România.

Participanţii au venit echipaţi cu steaguri cu mesajele "Dracula wants to meet you. Come to Romania" (Dracula vrea să vă cunoască. Veniţi în România) şi "Vampires were born right here" (Vampirii s-au născut chiar aici), cu tricouri şi genţi imprimate cu imaginile actorilor Robert Pattinson, Kristen Stewart şi Taylor Lautner, afişe cu filmul "Saga Amurg: Eclipsă".

"Sper să fim cât mai mulţi şi să-i aducem în România. I-aş întreba pe Robert Pattinson şi Kristen Stewart dacă sunt împreună, să nu ne mai ţină aşa...", a spus o fată venită de la Craiova pentru a participa la manifestaţie.

Întrebată ce-ar face dacă ar reuşi să îi vadă pe actori în carne şi oase, o altă adolescentă a răspuns: "Oh, Doamne, vreau să mă arunc pe Rob (Robert Pattinson, n.r.), să-l iau în braţe. M-aş agăţa şi de un picior de-al lui şi nu i-aş mai da drumul".

 Sursa: CanCan

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room