joi, 1 iulie 2010

10 personaje feminine mai potrivite decat Bella in seria Twilight

Editorii de la Cinemablend au intocmit recent o lista cu 10 personaje feminine care ar fi mai potrivite decat Bella in seria Twilight.
Pornind de la premisa ca Bella si jocul actoricesc slab al acesteia reprezinta problema majora a seriei, jurnalista Katey Rich propune 10 personaje care ar putea sa rezolve aceasta problema.

1. Lisbeth Salander – The Girl With the Dragon Tatoo
Argumente: nu ar accepta sa i se spuna ce sa faca din partea lui Edward sau Jacob, s-ar descurca in orice scena de lupta
Verdict: prea secretoasa si prea cu picioarele pe pamant, ar sti sa stea departe de familia Cullen si de varcolaci.

2.Hermione Granger – seria Harry Potter
Argumente: ar deveni instant experta in studiile despre vampiri si ar sti sa rezolve orice dilema; chiar daca nu s-a nascut nici vampir nici varcolac, ar fi dispusa sa adopte ambele culturi.
Verdict: Hermione are absolut tot ce-i lipseste Bellei.

3. Regina George – Mean Girls
Argumente: stie sa stapaneasca cele mai rebele grupuri, e obisnuita sa fie curtata de mai multi baieti, ar crede ca pielea stralucitoare este cool.
Verdict: abilitatea ei de a manipula este inegalata, insa Bella are cu putin mai multa forta fizica de oferit.

4. Hit Girl – Kick-Ass
Argumente: nu ar ezita sa ii nimiceasca pe toti vampirii nou-nascuti, este devotata tatalui sau, astfel ca nici Jabob, nici Edward nu ar reusi sa o cucereasca
Verdict: I-ar inspira pe Jacob si pe Edwars sa se concentreze asupra amenintarilor importante si ar lupta cot la cot cu ei.

 5. Starling – Silence of the Lambs
Argumente: este antrenata de FBI sa se ocupe de oameni cu probleme, astfel ca e perfecta sa se descurce cu Jacob; e rece si analitica precum vampirii, astfel ca ar rezolva rapid problema triunghiului amoros
Verdict: calitatile ei ar fi folositoare pentru a-i confrunta pe Volturi, insa merita un rol mai bun decat acesta


6. Elizabeth Bennett – Pride&Prejudice
Argumente: a crescut cu 4 surori asa ca va intelege perfect baza de fani a seriei, unde femeile sunt majoritare, stie ca pe timp de criza, sunt unele lucruri care trebuie urmate.
Verdict: Cel mai bine ar fi sa ramana in lumea ei, insa ar putea totusi sa-i dea Bellei niste lectii despre cum sa se descurce cu barbatii.

7. Ripley – Aliens
Argumente: e o supravietuitoare, experienta ei ii spune sa omoare creaturile straine, apoi sa puna intrebari, iar acest lucru o face perfecta pentru nimicirea vampirilor nou-nascuti
Verdict: Daca aduce Power Loader-ul cu ea in marea confruntare de la sfarsit, le-ar fi de mare folos lui Edward si lui Jacob


8. Maude – Harold and Maude
Argumente: ii plac barbatii tineri, traieste viata la maxim, astfe ca ar putea sa profite de un vampir
Verdict: Daca ar putea sa manifeste acelasi efect – pe care l-a avut asupra lui Harold – si asupra lui Jacob si Edward, ar fi binevenita.


9. Divine – Pink Flamingos
Argumente: are un puternic simt al modei, pe care Bella nu l-ar putea egala, intelege perfect ce inseamna sa fii un outsider; iubeste gustul sangelui
Verdict:Pentru cei care considera ca seria Twilight e lipsita de viata, Divine ar fi un raun necesar, chiar daca in cele din urma ar distruge toate scenele.

10. Carrie Bradshaw – Sex and the City
Verdict: ar vorbi deschis cu Edward si lui Jacob despre sentimentele ei, ar intelege ca exista si alte optiuni pe langa cea de a deveni vampir de dragul lui Edward.
Verdict: poate ca nu e cu mult mai buna pe post de icoana feminina decat Bella, insa cu toate acestea, Carrie e mai putin rea.
sursa: Cinemarx.ro

3 comentarii:

Anonim spunea...

bai cine a facut acest sondaj pur si simplu nu gandeste kristen stewart este cea mai perfecta pentru rolul bellei ...joaca foarte bine ..eu nu inteleg de ce o propune pe emma watson ...care nu are nici in clin nici in manica cu seria twilight ...si in plus caea joaca in cretinia aia de film care este numit harry potter care este de 10 ani pe piata ca film si nu au luat mare premii cu el pana acum ...adica ea si celelalte din sondaj nu isi au rostul in acest film ...harry potter este cel mai stupid film pe care l-am intalnit pana acum...iar twilight cel mai tare .

elena spunea...

Doamne! CUm poti sa spui asta?:|
Harry potter este seria copilariei multora dintre noi:|
Mis e pare o prostie....magia n-o sa ajunga niciodata vampirii:-b

Matura si batu' magic sunt BAZA:X

Anonim spunea...

magia si vampirii nu au nici o legatura una cu alta...si este adevarat harry potter este seria copilariei multora dintre noi .

Chat

Create a Meebo Chat Room