joi, 1 iulie 2010

David Slade despre “Twilight Saga: Eclipse”

Acum ca se lanseaza cel de-al treilea film al seriei Twilight, si anume The Twilight Saga: Eclipse, avem si noi ocazia de a-l auzi pe insusi cineastul David Slade vorbind despre acest proiect deloc facil, despre optiunile sale stilistice, vizuale si narative, despre presiunea pe care-a simtit-o din partea milioanelor de fani aflati acum in soc/extaz anticipativ, si despre ce materiale suplimentare vor fi incluse in variantele DVD/Blu-ray ale filmului.

Cei care-au vazut The Twilight Saga: Eclipse sustin ca e de departe cel mai bun film al seriei, si ca Summit Entertainment au facut o miscare foarte inspirata cu alegerea acestui regizor. Deci si prin urmare, cel putin pana in acest moment, The Twilight Saga: Eclipse are toate sansele de a-si surclasa prequelurile si de a face istorie (nu in sensul de istorie facuta de Avatar, fireste).

In cazul in care nu stiati, David Slade e cel care a regizat 30 Days of Night, astfel ca e de la sine inteles ca cineastul are un simt aparte pentru vampirismul hardcore. Ceea ce nu stim inca e in ce masura a reusit sa-si adapteze stilul si optiunile artisitice vampirilor creati de Stephenie Meyer, care vampiri duc lipsa de comportamente abuzive, bestiale, si sangeroase.

Director David Slade Video Interview THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE - The funniest videos are a click away
sursa: Cinemarx.ro

2 comentarii:

◤◤ Vampy © spunea...

Ella & co, vizatori si cititoriTHN, m-am retras de pe THN avand in vedere inactivitatea mea din ultima perioada si nu numai, desi o rugasem pe Ella de ceva vreme sa ma scoata din echipa. Va raman recunoscatoare pentru ca m-ati ajutat atat de mult in blogosfera. Mult succes in continuare!

Anonim spunea...

cred ca va face istorie cel putin ca incasari eclipse poate intrece si avatar cu putin noroc din partea fanilor mai fanatici care cred ca eu cel putin in u.s.a acestia nu sunt deloc in numar mic din cate se aude

Chat

Create a Meebo Chat Room