sâmbătă, 3 iulie 2010

Personaje noi din trecut

Actrita nominalizata la Oscar, Catalina Sandino Moreno, in rolul Mariei, Jack Huston, in rolul lui Royce King si muzicianul englez Peter Murphy apar in secventele care prezinta trecutul lui Jasper, Rosalie si tribul Quileute.

"Unul dintre avantajele pe care le ai cand lucrezi la un film ca acesta este ca ai parte de actori care vor sa lucreze la el", marturiseste Godfrey. "Impresarii Catalinei au sunat in legatura cu rolul Maria, care constituie un capitol nemaipomenit in carte, dar nu te astepti ca o actrita nominalizata la Oscar sa sune si sa spuna:' Pot sa vin sa lucrez cele doua zile la film?'. Ridica mult nivelul filmului cand ai la bord oameni precum Catalina si Jack Huston, care-l interpreteaza pe Royce. A fost distractiv sa nu mai fim nevoiti sa intreprindem cautari pentru a gasi alegerea perfecta, pentru ca cinci actori au sunat sa intrebe daca pot colabora la film."

Flancata de actrita canadiana Kristen Prout (Elektra, Stargate) si de Leah Gibson (Watchman/ Cei ce vegheaza, Caprica), Catalina Sandino Moreno interpreteaza rolul conducatoarei celor trei femei frumoase, pe care le intalneste Jasper intr-o noapte. "Maria este o femeie foarte puternica, un vampir puternic, care-l vrajeste pe Jasper. Ea il place, este foarte interesata de el si-l face secundul ei, pentru a o ajuta la toate crimele", explica Moreno.

Legatura lor are un ecou in "Saga Amurg: Eclipse" in relatia dintre Victoria si Riley. "Maria este vampirul care-l duce pe Jasper inapoi in timp, in Razboiul Civil. Ea a creat o armata de nou
-nascuti si l-a numit pe Jasper mana ei dreapta, fiind si iubitul ei", explica Rathbone. "In principiu, Maria l-a folosit pe Jasper pentru talentul lui unic - de a manipula sentimentele - pentru ca el era capabil sa-i controleze si sa-i antreneze pe nou-nascuti."
sursa: evz.ro

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room