vineri, 2 iulie 2010

13 motive pentru a te alatura echipei lui Jacob

Chiar daca personajul lui Edward Cullen este mult mai mediatizat, preferat chiar de eroina seriei Amurg, acesta are un adversar pe masura. Redactorii revistei iVillage au intocmit un top 13 al celor mai importante motive pentru care Jacob s-ar dovedi o alegere mult mai buna pentru Bella:


1. Este sensibil:
Nu de putine ori Jacob se comporta copilareste, este incapatanat, unori chiar ironc. Desi nu se poate impaca usor cu gandul ca Bella se va casatori cu Edward si va deveni vampir, acesta se arata in continuare preocupat de bunastarea ei. Chiar daca stie de planurile celor doi, acesta nu-si ascunde sentimentele si spera pana in ultima clipa ca el va fi cel ales.

2. Este opusul lui Edward
In timp ce pielea vampirilor este rece ca gheata, varcolacii au pielea fierbinte, menita sa te incalzeasca exact atunci cand ai mai mare nevoie de caldura. Asadar, Jacob profita din plin de avantajul sau. Acesta are ocazia sa petreaca o noapte langa Bella, Edward fiind nevoit sa accepte, deoarece el nu-i poate tine de cald.

3. Nu se sperie de competitie:
Chiar daca Edward este un adversar de temut, Jake nu se teme sa intre in conflicte serioase cu el. Profita de avantajele lui si recunoaste ca nu duce o lupta cinstita. Se foloseste de toate avantajele pentru a castiga marea lupta.

4. Ii place pericolul
O alta trasatura de caracter care-l diferentiaza de Edward. El este intotdeauna prudent, in special cand este vorba de siguranta Bellei. Jacob iubeste adrenalina, pericolul reprezentand pentru el cea mai buna metoda de distractie. Asadar, cam greu sa te plictisesti daca te afli in preajma lui.

5. Are un farmec deosebit
Bella se bucura nespus cand se reintalneste cu Jacob, considerandu-l mai mult decat un prieten bun. Chiar daca se despart pentru un timp, constata ca bunul ei amic ii lipseste enorm. Zambetul copliaresc inocent si veselia pe care i-o transmite cu atata naturalete, au determina-o pe aceasta sa reia legatura cu prietenul ei din copilarie.

6. Este preferat de Charlie
Edward are avantajul ca poate deslusi mai repede intentiile oricui, citindu-i gandurile. Aceasta tactica functioneaza de minune si in cazul lui Charlie, insa cu greu ii va ca castiga simpatia. Jacob nu intampina astfel de dificultati, deoarece este considerat aproape un membru al familiei. Deoarece a copilarit impreuna cu Bella, este preferatul serifului Swan.

7. In spatele zambetului strengar, ascunde un secret important
La prima vedere inofensiv, Jacob este mult mai puternic decat vrea sa arate. Desi nu se bucura cand Bella descopera ca si el apartine lumii supranaturale, incepe sa se folosesca de avantajele puterii lui. Chiar daca se transforma intr-un lup imens, puternic, acesta poate fi considerat cel mai bun prieten. Interesant, nu? Asemenea unui caine credincios (insa, de dimensiuni mult mai mari), este gata sa te inconjoare cu afectiune, dar te va apara cu propria-i viata daca e nevoie.

8. Este puternic
Cand apare pentru prima data in Amurg, Jacob nu impresioneaza prin calitati deosebite, fiind un simplu adolescent. Insa, in a doua parte a filmului se transforma radical. Actorul a pus pe el 15 kilograme de muschi, castigand si cativa centimetrii in plus. Asadar, personajul sau capata o infatisare noua, mult mai puternica si convingatoare.
9. Are un stil vestimentar comun
Edward da dovada de rafinament si eleganta cu fiecare aparitie. Jacob nu are nevoie de anumite haine care sa-l avantajeze. Desi are un stil vestimentar neglijent, arata grozav. Asadar, un punct in plus pentru el. Nu oricine arata bine in blugi rupti pe alocuri, tociti sau chiar patati cu ulei de motor.

10. Poate sa manance
Daca o va invita la restaurant pe iubita sa, vor savura impreuna mancarea. Se stie ca fetele adora cinele romantice, iar Jocob castiga relaxat si la aceasta categorie. Spre deosebire de Edward, care nu suporta mancarea oamenilor.

11. Iti sare in ajutor, exact atunci cand ai nevoie
Cand Bella este parasita de Edward, Jacob ii readuce pofta de viata, fiindu-i alaturi in cele mai grele momente. Sub stricta supraveghere, nu-i este teama sa o invete sa conduca motociclete ori sa faca scufundari. Cel mai important, Jacob ii salveaza viata Bellei, inainte ca fata sa se inece in ocean.

12. Este cel mai bun prieten
Nu de putine ori prieteniile stranse evolueaza intr-o poveste de dragoste sincera, neasteptata. Asa se-ntampla si-n cazul celor doi, deoarece Jake dovedeste ca poate fi nu doar un amic loial, ci si un iubit devotat. Asadar, grea alegere pentru Bella!

13. Nu reprezinta un pericol:
De la inceputul relatiei, Edward trebuie sa lupte cu propriile instincte pentru a nu-i face rau celei pe care o iubeste. Jacob nu reprezinta nici un pericol pentru Bella, dimpotriva este cea mai buna optiune din mai mult puncte de vedere. Langa el isi va putea continua viata umana, fara sa se transforme in vampir.

Sursa: Kudika

2 comentarii:

**Roxana** spunea...

hahaha tot nu m-au convins haha

mIddLe~PrInCeSs spunea...

Team Jacob forever xD

Chat

Create a Meebo Chat Room