joi, 1 iulie 2010

Interviu cu Chaske


Despre cum e sa faci parte dintr-un fenomen international.
"Niciodata nu te obisnuiesti. Daca incepi sa te obisnuiesti, ai necazuri. Fac tot ce pot eu."
Despre cum e sa razi despre zbonuri si barfe
"Mare parte din ele sunt rahaturi. Este foarte surprinzator ca ce pun ei pe hartie, oamenii care citesc cred. Si 99% din asta e fals. Am fost surprins si pana unde au mers cu toata treaba. Eu era Cetateanul Joe, inainte de Amurg. dar cand incepi sa te lovesti de lucruri de genul asta, trebuie sa razi. Pe platoul de filmare, exista un balon imens in care ne aflam si nimic nu te poate atinge. Abia dupa ce parasesti platoul ajungi in lumea reala si faci parte din franciza as
ta."
Despre a fi alaturi de colegii Kristen Stewart si Robert Pattinson
"Au foarte multa caldura in el. Sunt intr-o lume a lor. Ajungem si noi prin tabloide dar nici pe aproape decat ajung Rob si Kristen. Si din cate vad eu se descurca destul de bine si cred ca oamenii ar trebui sa ii mai lase sa respire pentru ca sunt foarte tineri si tot ce incearca sa faca e sa faca lucrurile cum trebuie."
Despre interpretarea rolului de frate mai mare pentru Taylor si restul haitei
"E un copil foarte bun. Ei bine, nu mai e un copil, e un barbat! Este un tanar barbat, bun. Are un vocabular bogat, este politicos si foarte constiincios.A fost in stare sa se descurce foarte bine trecand in mijlocul acestui fenomen. Si asta spune foarte multe despre el. Sunt foarte protector cu toti si incerc sa ajut, sa ma asigur ca ei iau deciziile corecte si ca raman cu capul pe umeri in nebunia asta."
Despre momentele fara tricou
"Nu este niciodata comfortabil, mai ales cu elemente grele. Filmam intr-o zi afara si era foarte frig. Cred ca am avut o experienta care ne-a legat intr-un fel pe mine si pe baietii din haita. Ne-am ascuns in spatele unui copac inainte de a filma si incercam sa ne incalzim. Stiam atunci ca nu exista cale de intoarcere. Suntem frati!"
Despre Eclipsa care nu este doar un film pentru fete
"Baietii ar trebui sa

mearga cu siguranta sa vada asta. Este mult mai intunecat, mai multa actiune si avem si o poveste de dragoste. Este un film bun."
Despre cum l-a ajutat mostenirea de nativ american in rol
"Ma trag din Sioux, din susul Montanei. Avem ocazia sa punem pe masa putin sin cultura noastra, dar la urma urmei, asta nu conteaza, lucru care imi place. Este mai mult ca si cum, asa s-a nimerit, ca oamenii astia sa fie nativi americani.Este minunat ca oamenii au aflat mai multe despre aceasta cultura si sunt foarte mandru de asta."
Despre fani
"Fanii Twilight sunt cei mai tari. Sunt foarte loiali. fara ei, nu ar fu existat "amurg". Fanii sunt cheia intregului fenomen."
Despre mamele Twilight
"Mamele ne dau o dragoste nebuna. Este putin diferit, dar ne ajuta in cariera. Mamele sunt grozave, doar ca sunt putin mai intense!"
Despre cel mai mare moment cu un fan
"Probabil cand i-am strans mana lui Tom Cruise la "MTV Movie Awards" anul acesta. A fost ceva supra real."
Despre cum camera se opreste dar el ramane acolo cu fratii lup
"Sunt foarte aproape de haita mea. Sunt oameni foarte buni si este bine sa discutam unul cu altul despre tot ce ni se intampla pentru ca avem nevoie de sprijin. Este ca o familie instant, trecem prin aceleasi lucruri ca toate celelalte familii. Ne iubim in unele zile, iar in altele nu suportam sa ne vedem, dar la finalul zilei este doar dragoste."


SURSA

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room