duminică, 27 iunie 2010

"Falling in Love" - cantec scris de Robert pentru Kristen?

Daca da, atunci, cantecul, sau intentia lui Robert au impresionat-o pe Kristen si i-a adus lui Robert lozul castigator. De ce spun asta? Pentru ca, se pare , cantecul a fost scris in anul 2008 si lansat in mai 2008.

Dar, pana sa ajung la partea aceea cu dezbatutul, trebuie sa aflati si voi care e treaba.
Melodia "Falling in Love"  este interpretata de Lee McDougall, un bun prieten de-al lui Lizzie Patttinson, sora lui Robert, si chiar prietenul faimosului Britpack ( eu personal nu am auzit de el).

Cantecul dateaza din primavara anului 2008, iar Lee a confirmat ca a fost scris de un bun prieten.
Mai mult, un apropiat al lui Britpack a confirmat ca autorul piesei este Robert Pattinson.

Ce legatura are Kristen cu asta? Directa, niciuna.
Dar, sa ne gandim putin. Twilight s-a filmat intre Februarie 2008 -  Aprilie 2008, iar apoi a inceput turul de promovare. In plus, stim cu totii ca Robert a participat la casting doar pentru ca ii placea de Kristen. Si, daca tot a fost bucurie mare ca a luat rolul, trebuia sa ia masuri. Cine l-ar fi impiedicat sa ii compuna un cantec? Si acel cantec sa fie lansat chiar in acea perioada, ce coincidenta.

Lasam totul la aprecierea voastra. Zvonurile tot circula, dar care sunt adevarate si care nu?

Informatie preluata de pe Brand Heroin. Precizam ca nu este traducerea articolului. 

Un comentariu:

tia spunea...

Omg eu chiar ador melodia..si cred ca e compusa de rob pt kristen.sa va si zic de ce:pai 1.in melodie zice ca fata are ochi mari verzi..si kristen ce ochi are?verzi(spre albastrii).si in melodie zice si ca fata era luata si kristen atunci inca mai are cu actorul ala cu care a avut o relatie lunga...deci sunt niste idicii direct in melodie.si mai e ceva dar nu chiar asa de evident.in melodie zice ca se intragosteste pentru totdeauana si pentru ultima data si asta face edward in film.sre indragosteste de bella pentru totdeauna si pentru ultima data.cam atat.:)

Chat

Create a Meebo Chat Room