luni, 28 iunie 2010

Reportaj din revista "Fotogramas" --- Despre Eclipsa

Mai multa violenta, mai multa actiune, mai multa gelozie, mai multa dragoste eterna si mai multi bani.

Mai multa violenta:
În mâinile lui David Slade (30 Days of Night) şi producatorul de imagine Aguirresarobe Javier in spatele camerei, acest capitol e cel mai violent din saga. David, spune ca Taylor Lautner este perfect pentru film. De data asta baietii vor dori sa-si aduca prietenele la film.

Mai multa actiune si muschi:
Întoarcerea Victoriei (Bryce Dallas Howard inlocuitoarea lui Rachelle Lefevre) si armata de vampiri condusa de Riley (Xavier Samuel) o pun in pericol pe Bella. Bryce spune ca bataliile sun spectaculoase si finalul e grandios. Pentru a fi in forma toti am trecut pe la sala de gimnastica. Nikki Reed spune ca niciodata nu a aratat mai bine.

Mai multa iubire eterna:
Scena in care Edward i cere mana Bellei s-a filmat printre ultimele. Robert spune ca i-a fost teama de aceea zi. Prima data cand am citit scenariul am spus ca nu pot face asta, e prea dificil. Din fericire, pe ecran se vede mai bine.

Mai multa gelozie:
Cu Saga Twilight: New Moon (Chris Weitz, 2009), Taylor spune ca s-a declansat un triunghi amoros intre Edward, Bella si Jacob.
Rob: avem multe scene comune, iar gelozia face sa sara scantei. Ca si abdomenul lui Taylor, e visul tuturor fetelor.

Mai mult stil:
Robert dezvaluie pasiunea pentru masina pe care o conduce in Luna Noua, Volvo XC60. Iar in primul film din franciza Twilight, Robert Pattinson actorul care il interpreteaza pe Edward conduce un Volvo C30.
 
Mai multi bani:
Şase milioane de euro pentru Pattinson şi Stewart şi patru pentru Lautner. 52 milioane de euro buget pentru Twilight Saga: Eclipsa, aproape dublu fata de primul film. "Franciza este o masinarie bine unsa" zice Kristen Stewart. Şi de această dată avem banii necesari pentru a face povestea strălucească.


Traducere personala de pe BH

Un comentariu:

Anonim spunea...

mama multi bani au mai castigat astia cu twilight sunt super bugati

Chat

Create a Meebo Chat Room