marți, 29 iunie 2010

Sa-l cunoastem mai bine pe BooBoo Stewart

E cool, salbatic si frange inimile fetelor! In cea de-a treia parte a seriei “Twilight“, Boo Boo Stewart (16) ii face concurenta lui Taylor Lautner…
De acolo de unde vine el, fetele tipa: Boo Boo Stewart (nume real: Nils Allen). Datorita corpului sau perfect si stilului sau cool este un adevarat baiat de vis.

“Imi place cand se uita fetele la mine si nu ma deranjeaza sa flirtez cu fanii”, rade el. Boo Boo a ajuns, asemeni lui Taylor Lautner, in industria muzicala, datorita sportului. Practica de la varsta de patru ani arte martiale, iar in 2002 si 2003 a fost chiar campion mondial la categoria sa de varsta.

“Dupa un concurs, a venit un agent de casting de la Hollywood la mine. Cauta o dublura pentru scenele de cascadorii!” Bingo! Boo Boo (are radacini asiatice, indiene, scotiene si rusesti) a inceput sa filmeze nenumarate filme si a fost solicitat ca stunt man.

Pe langa aceasta, si-a incercat norocul si in industria muzicala si a cantat pana in 2008, alaturi de formatia T-Squad. Boo Boo: “Am fost in turneu si cu Miley Cyrus si cu Jonas Brothers! Foarte cool!”

Apoi a urmat propunerea pentru “Twilight”. In cea de-a treia parte a seriei, “Eclipse”, Boo Boo joaca rolul varcolacului Seth Clearwater, care ii salveaza pe Bella si Jacob dintr-o situatie dificila. Filmarile l-au incantat: “Ma bucur deja de cea de-a patra parte, pe care o vom filma in toamna!”

Acel rol ar putea sa reprezinte pentru Boo Boo consacrarea, avand deja propuneri pentru roluri mari si importante. Suna de parca ar fi destul de ocupat. Dar ii mai ramane timp pentru fete? “Din pacate, acum sunt singur”, ofteaza Boo Boo. “Dar pentru o intalnire cu Miranda Cosgrove, as lasa de o parte absolut orice. Este super fierbinte fata!”
sursa: popcorn.ro

Niciun comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room